Otevření nového showroomu BOCA

Nový showroom BOCA v obchodním centru Atrium Flora.

V Praze, 8. září 2016 – Společnost BOCA „Koberce a podlahové krytiny pro Váš prostor“ otevírá nový showroom. Navrhlo jej designérské studio Vrtiška-Žák, s kterým BOCA spolupracuje dlouhodobě. Showroom je koncipován jako čistý bílý prostor s dominantní barevnou mozaikou na zvlněné stěně, která prezentuje současné možnosti a trendy zejména v kategorii koberců. Celý sortiment je důmyslně ukryt v prostorách showroomu tak, aby na zákazníky při výběru nepůsobily rušivě další dojmy. Showroom je situován v prostorách Atrium Flora, v 9. patře budovy B, na rozhraní pražských čtvrtí Vinohrady a Žižkov, kde se BOCA historicky pohybuje již od svého vzniku.

„Nový showroom jsme si nadělili k 25. výročí naší existence. Nechápeme ho jako obyčejnou vzorkovnu, kde si zákazník může vybrat ten nejvhodnější produkt, ale vidíme v něm obrovský potenciál. Chceme, aby se k nám lidé chodili setkávat se zajímavými lidmi a produkty nebo pro inspiraci. Plánujeme tu pořádat autorské výstavy, odborné přednášky, workshopy a další akce,“ říká majitelka firmy Jitka Roubíčková.

Společnost BOCA je ryze českou firmou, která letos slaví 25. výročí existence na trhu. V jejím sortimentu najdete kusové i celoplošné koberce, běhouny, kobercové čtverce a dílce, exteriérové koberce, designové stěrky, betonové podlahy, microterrazzo, dřevěné podlahy a stěny, kaučukové a vinylové podlahy, tkaný vinyl, rohože, čisticí zóny a další. Mezi její dodavatele patří osvědčené evropské značky jako například Artigo, Bomat, Creatuft, Ideal Work, JoV, Mardegan, Mellau, Object Carpet, Objectfloor, Secrets of Linen a mnoho dalších.

Ke všem krytinám BOCA poskytuje komplexní servis – od poradenství přes pokládku až po odborné čištění. U mnoha krytin je možný individuální design zcela podle přání zákazníka, motivy a barvy lze tisknout, tkát, vyšívat i vyřezávat. Mezi vyhledávané služby patří i bordurování a obšívání koberců, vyřezávání loga do rohoží a podlahových krytin či aplikace probarvených cementových stěrek a betonových podlah.

Adresa firmy:

BOCA Group a. s.

Vinohradská 2828/151

Atrium Flora, budova B, 9. patro (vstup z ulice Jičínská)