BOCA se podílí na redesignu ČSOB

V Praze, 15. července 2016 – Společnost BOCA „Koberce a podlahové krytiny pro Váš prostor“ se podílí na redesignu poboček Československé obchodní banky. Interiéry navrhlo designérské studio IO Luky Križka. BOCA je dodavatelem podlahových krytin, což v tomto případě znamená zátěžové a kusové koberce.

Firemní barvy ČSOB, modrá a bílá, dominují interiéru v podobě nábytku, stěn a originálních dělicích příček, modrá je přítomna především v designovém osvětlení bílých ploch. Koberce BOCA byly zvoleny v odlišných barvách – světle hnědé pro celoplošný koberec a jasně oranžové či tyrkysové pro kusové shaggy koberce s vysokým vlasem, jež jsou instalovány v relaxačních zónách a svým tvarem i barevností prostor oživují.

„Spolupráce s ČSOB je pro nás prestižní záležitostí, jde o značku s tradiční historickou hodnotou a zásadním postavením na trhu. Věříme, že svým dílem přispějeme k elegantnímu vzhledu každé jednotlivé pobočky. Koberce jsme s architektem a ve spolupráci s investorem vybírali tak, aby působily reprezentativně, a zároveň bez úhony ustály předpokládaný frekventovaný provoz velké banky,“ říká majitelka firmy BOCA Jitka Roubíčková.

Kompletní nový design všech vybraných poboček je investičně výjimečně náročný a jeho realizace se plánuje v horizontu několika let.

Poznámka:

Společnost BOCA je českou firmou, která letos slaví 25. výročí existence na trhu. V jejím sortimentu najdete kusové i celoplošné koberce, běhouny, kobercové čtverce a dílce, exteriérové koberce, designové stěrky, betonové podlahy, microterrazzo, dřevěné podlahy a stěny, kaučukové a vinylové podlahy, tkaný vinyl, rohože, čisticí zóny a další. Ke všem krytinám BOCA poskytuje komplexní servis – od poradenství přes pokládku až po odborné čištění.