Dvě nové kolekce tkaného vinylu v sortimentu BOCA

Odolné podlahy z tkaného vinylu, BOCA Praha.

V Praze, 25. ledna 2017 – Rozšířili jsme naši nabídku podlah z tkaného vinylu a přidali do sortimentu dva nové dodavatele tohoto stále oblíbenějšího materiálu. Prvním novým dodavatelem je belgický Ntgrate a druhým finský Hellsten. Ačkoliv materiálově jsou oba produkty téměř totožné, ve výsledku nabízí každý výrobce naprosto jedinečnou kolekci podlahovin, s různými vzory, barvami i možnostmi pokládky.

Belgický výrobce Ntgrate přináší do sortimentu BOCA tři nové produktové řady tkaného vinylu – Brave, Gentle a Noble, které se liší použitým vzorem a barevnou škálou, v níž jsou dostupné. Kromě klasických rolí (šířka 200 cm) a čtverců 50x50 cm se tkaný vinyl Ntgrate dodává i se zaklikávacím systémem, kdy rubovou stranu tvoří PVC deska, díky níž se jednotlivé dílce zaklikávají do sebe podobně jako takzvaná „plovoucí podlaha“. Na přání můžeme nechat vyrobit i jiné tvary než tradiční čtverce – ze všech je pak možné vyskládat na podlaze různé vzory či mozaiky.

Finský výrobce Hellsten je rodinná firma zabývající se tkaným vinylem už více než třicet let. V jejím sortimentu najdeme tkaný vinyl v nejrůznějších odstínech, se vzorem či téměř bez něj, jednobarevný, vícebarevný i tón v tónu. K dispozici je 5 produktových řad – Avanti, Metallic, Plain, Rumba Plus a Salsa. Všechny typy lze dodat v rolích o šířce 200 cm či čtvercích 50x50 cm, tloušťka podlahy je cca 3 mm.

Všechny vzorky nových podlah z tkaného vinylu si můžete na vlastní oči prohlédnout v našem showroomu na pražské Floře (viz adresa níže).

Stručná charakteristika podlah z tkaného vinylu:

• Jde o ploše tkané PVC vlákno s rubovou PVC homogenní vrstvou.

• Podlahy se snadno čistí a udržují.

• Jsou vysoce odolné, s třídou zátěže 33.

• Zaručují měkký došlap a vyšší pochozí komfort.

• Podlahy z tkaného PVC jsou díky jejich povrchové struktuře přirozeně protiskluzové.

• Jsou nenasákavé, hodí se i do vlhčích prostor, jako je kuchyň, koupelna či balkón a terasa.

• Kromě podlah se některé typy tkaného PVC hodí i na schody a stěny.

• Mají různé možnosti instalace – role, čtverce či zaklikávací systém.

Své využití najdou podlahy z tkaného vinylu především ve frekventovaných komerčních prostorách, jako jsou kanceláře, hotely, obchody, restaurace a další, ale i v běžných bytových prostorách – obývacích pokojích, ložnicích, kuchyních, chodbách a podobně.

Boca praha facebook pinterest instagramBoca praha facebook pinterest instagram

BOCA na sociálních sítích

Nyní nás najdete i na vybraných sociálních sítích. O naše aktuality, novinky v produktech i mezi dodavateli, zdařilé realizace, tre..