datum: 13.12.2021

Cementová stěrka je univerzálním řešením nejen pro podlahy či stěny, ale i pro další pevné povrchy (kuchyňské linky, barové pulty atd.) - ať už v interiéru či exteriéru. Výsledný povrch je díky ruční aplikaci vždy unikátní, navíc s odstínem dle zákazníkova přání. Naše cementová stěrka je dokonce snadno a rychle aplikovatelná i na téměř jakýkoliv stávající pevný podklad. 

Stěrka funguje i jako vynikající alternativa klasického pohledového betonu, který se v moderním bytovém designu prosazuje stále více.

Jaké jsou naše designové stěrky?

• Jsou skvěle přilnavé, lze je nanášet nejen na podlahy a stěny, ale i schody, kuchyňské linky, barové pulty, stoly a další hladké a pevné povrchy.

• Možnosti individuálního přizpůsobení povrchů jsou téměř neomezené - můžete si vybrat z velkého množství barev s různou intenzitou, či nechat podlahu kreativně obarvit reaktivními barvivy.

• Lité podlahy ze stěrek jsou nadčasově krásné, jejich vzhled je díky ruční aplikaci vždy unikátní a neopakovatelný.

• Vyznačují se vysokou odolností, a to i vůči povětrnostním vlivům - hodí se tedy nejen do interiérů, ale i exteriérů.

• Jsou voděodolné a ohnivzdorné, aplikují se i v kuchyních, koupelnách a sprchách.

• Jsou velmi praktické, bezesparé, snadno se udržují a péče o ně není nikterak náročná.

• Podlaha se stěrkou je vhodná i k instalaci s podlahovým vytápěním.

Kam se stěrky hodí?

Jsou vynikající volbou pro ty, kdo chtějí celistvý hladký povrch s inovativním a zároveň přirozeným vzhledem. 

Jsou ideálním řešením pro prostory moderního a minimalistického designu, dokáží ale vhodně obohatit třeba i klasickou či rustikální architekturu.

Pouhými třemi milimetry tloušťky renovuje i stávající povrchy různého původu (beton, stěrka, keramika, dřevo atd.), aniž by bylo třeba je odstraňovat.

Díky svým unikátním vlastnostem je tato podlahová i pohledová stěrka vhodná pro aplikaci v interiéru i exteriéru, na vodorovné i svislé povrchy, jako jsou sádrokartonové desky, zdivo, schody, koupelny, sprchy a další.

Pokud vás zajímají další informace o cementových stěrkách či chcete jakoukoliv naši stěrku poptat do vašeho projektu, navštivte online katalog produktů BOCA.  

 Naše nabídka stěrek