datum: 20.03.2022

Zátěžové vinylové podlahy Upofloor existují již od roku 1955, v roce 2012 však celá značka přešla pod křídla ještě známějšího brandu v oboru podlahových krytin - švédského gigantu Kährs. Ten prodává své produkty do více než 70 zemí a má vedoucí postavení na trhu v řadě evropských zemí.

Naše nabídka vinylových podlah Upofloor:

  • Zero ekologické vinylové podlahy v rolích bez příměsi PVC či plastifikátorů. Kromě základní řady Zero existuje i řada Zero Sound, která má přidané akustické vlastnosti a je výbornou volbou všude tam, kde je potřeba řešit také akustickou izolaci.
  • Estrad - vinylové podlahy v rolích s novým moderním designem a vynikající odolností i v těch nejnáročnějších podmínkách
  • Estrad Wall - vinylové obklady stěn do místností, které se vyznačují vyšší vlhkostí, nebo do prostor s hygienickými požadavky dle zákonných norem.
  • Quartzzátěžové vinylové podlahy s vysokou odolností proti opotřebení. Často nacházejí uplatnění v místech s vysokou zátěží a frekvencí pohybu osob, jako je školství, zdravotnictví a služby a komerce.

Do řady Quartz spadají například produkty Quartz Lines (vinylová podlaha se vzorem tenkých linek), Quartz Tema (design s barevným vsypem), Quartz Mosaic (také vzory s barevným vsypem, velký výběr barev) a Quartz Uni (jednobarevné vinylové dílce, možnost skládání vzorů). Všechny produkty z řady Quartz se dodávají ve čtvercích či dílcích. 

Vinylové podlahy Upofloor v online katalogu

Výhody vinylových podlah Upofloor:

  • Jsou vysoce odolné. Vinylové podlahy Upofloor splňují ty nejvyšší třídy zátěže (23, 34 a 43), a proto jsou vhodné i do míst s frekventovaným provozem a vysokou zátěží.
  • Nabízejí velké množství barev i vzorů. Množství barevných odstínů i vzorů je obrovské, k dispozici jsou designy jednobarevné i se vzorem.
  • Snadno se udržují. Vinylové podlahy Upofloor není potřeba nijak speciálně čistit ani udržovat, stačí běžné uklízecí postupy.
  • Jsou to ekologické podlahy. Všechny použité materiály musí splňovat potřebné evropské certifikáty a normy, a jsou šetrné k životnímu prostředí
  • Mají univerzální použití. Díky vysokým třídám odolnosti je možné vinylové podlahy Upofloor instalovat prakticky kamkoliv, nejčastěji jde ale o veřejné prostory a nejrůznější komerční provozy – nemocnice, ordinace, školy, obchody, kanceláře a další.

Vzorky podlah v showroomu BOCA

Rádi vás uvítáme u nás v showroomu a předvedeme vám vzorky všech nabízených vinylových podlah Kährs Upofloor, poradíme s výběrem či porovnáme technické parametry jednotlivých produktů.

Chci si domluvit schůzku