datum: 28.06.2023

Kolekce tkaného vinylu Tessitura (patřící do rodiny produktů Fitnice) otevírá zcela nové možnosti pro imaginaci architektů a interiérových designérů. Nové barvy a vzory jsou podle našeho mínění vysoce inspirativní a umožňují vytvářet téměř nekonečné množství návrhů a jedinečných kompozic.

Tkaný vinyl sám o sobě je perfektním podlahovým (a koneckonců i nástěnným) materiálem - snoubí v sobě odolnost a výdrž vinylových podlah a tradiční estetiku tkaných koberců. K tomu nabízí velké množství barev a struktur, z nichž lze vybírat, a téměř univerzální použitelnost do různých typů projektů.

Tkaný vinyl Fitnice v online katalogu

Nové barvy, nové vzory

A popravdě řečeno nová kolekce Tessitura od společnosti Vertisol posouvá tento trendy materiál ještě o krok dál. Nové výrazné barvy a zajímavé vzory… s takto rozšířenou nabídkou se tkaný vinyl Fitnice přizpůsobí téměř jakémukoli stylu a projektu. K dispozici je 12 různých tvarů (od běžných rolí a čtverců přes lamely a trojúhelníky až po trapézoidy a hexagony) a různé možnosti pokládky (kontinuálně nebo s pootočením do šachovnice).

Jedním z charakteristických rysů kolekce Tessitura je právě široká škála pečlivě vybraných odstínů, které jsou v souladu s aktuálními trendy interiérového designu. 

Od klidnějších tónů, jako je šedá a béžová, až po výraznější červenou, modrou nebo zelenou - vše je navrženo tak, aby bylo možné dílce kombinovat dohromady v rámci jedné místnosti nebo klidně celého patra.

Vlastní barva

Na přání je možné vyrobit i individuální odstín tkaného vinylu Fitnice, jen je potřeba počítat s tím, že v takovém případě jsou stanovené minimální odběry v řádu stovek či dokonce tisíců čtverečních metrů (v závislosti na zvolené struktuře).

Tkaný vinyl s akustickým bonusem

Všechny materiály z kolekce Tessitura je možné dodat i v akustickém provedení - absorpce zvuku je pak zvýšena až o 23 dB, což výrazně zlepšuje akustickou pohodu v místnostech, kde je tento typ podlahy instalovaný. Jeho speciální složení navíc pomáhá tlumit kroky a poskytuje tak pocit pohodlí a pohody.

Přijďte si prohlédnout vzorky

Vzorky všech nových odstínů i struktur máme již k dispozici v showroomu na Floře, rádi vás u nás uvítáme a vše vám předvedeme. 

Kontakt na showroom