datum: 27.07.2023

Nové typy rohoží, které jsme nedávno zařadili do naší nabídky, se dají zhruba rozdělit do několika skupin:

  • protiúnavové rohože
  • rohože s potiskem
  • modulární systémy čisticích rohoží
  • speciální rohože

Mírně se rozšířila i nabídka klasických interiérových a venkovních rohoží, které jsou vesměs vyrobené z nylonu a nitrilové gumy (pryže). 

Nitrilová pryž je odolnější než klasický přírodní kaučuk, zároveň má i vyšší pevnost.

Navštivte náš e-shop a podívejte se, jaké rohože aktuálně nabízíme. Některé máme skladem a vám tak stačí vybrat si, zaplatit online a do pár dní můžete mít rohož doma.

Čisticí rohože v e-shopu

Protiúnavové rohože

Naše protiúnavové rohože jsou většinou vyrobeny z nitrilové gumy se speciálním masážním polstrováním, jsou bez příměsi PVC. Delší stání ve vzpřímené poloze může způsobovat bolesti nohou a zad, proti čemuž pomáhá právě tento typ rohoží. Navíc zajišťuje bezpečné a neklouzavé stání.

Protiúnavové rohože z nitrilové gumy jsou výkonnostně mnohem lepší než levnější typy rohoží z PVC.

Protiúnavové rohože v e-shopu

Rohože s potiskem na přání

Rohože s individuálním potiskem nabízíme interiérové i exteriérové, v různých rozměrech a samozřejmě i s rozměry na míru. Zátěžové outdoorové rohože mají vzhled umělé trávy, mohou mít různé tvary i barvy a hodí se například na veletrhy, sportovní či jiné venkovní akce nebo jako exteriérové rohože do obchodů a firem, které chtějí své logo prezentovat v prostoru před provozovnou.

Například čisticí rohože Jet-Print Vision s grafikou na míru nabízejí jemnou strukturu povrchu ideální pro tisk vzorů s drobnými nebo složitými detaily.

Rohože s potiskem v online katalogu

Modulární systémy rohoží

Systémy čisticích rohoží, které se dají modulárně skládat do různých rozměrů, jsou další novinkou v naší nabídce. Jde většinou o pevné dílce s protiskluzovou úpravou, které se instalují buďto na povrch podlahy nebo do stavebního otvoru.

Modulární systémy rohoží v online katalogu

Speciální rohože

Do kategorie speciálních rohoží patří například rohože s prostorem pro kabely - ty mají speciální průchod na spodní straně a instalují se na volně položené kabely, aby držely na svém místě. Mají okraje s výraznou grafikou a dokáží tak účinně snížit počet úrazů při zakopnutí na pracovišti.

Mezi dalšími jsou třeba bezpečnostní rohože vhodné pro vlhkých/mokrých prostor (v interiéru i exteriéru) - například na podlahu kolem bazénu, v sauně nebo ve sprchách. Dodáváme i podložky/rohože na podlahu kolem dávkovače vody, aby se zajistilo, že prostor kolem zařízení zůstane suchý a nehrozí nebezpečí uklouznutí.

Speciální rohože v online katalogu