datum: 28.04.2021

Teplé počasí konečně začíná mít navrch, a tak nastal čas trochu si zvelebit prostory, kde budeme v nadcházející sezóně trávit více času. Řeč je samozřejmě o balkónech, terasách, pergolách a dalších venkovních prostorách, kde na podlahu působí běžné povětrnostní podmínky i výkyvy počasí – slunce, déšť atd.

Samozřejmě není radno do takto odkrytého venkovního prostředí položit jen tak nějaký koberec – ty určené do interiéru by takové podmínky bez úhony dlouho nevydržely, v horším případě by se úplně zničily.

Chcete se podívat, jaké venkovní koberce určené do exteriéru a odolávající nepřízni počasí máme aktuálně v nabídce našeho e-shopu? Klikněte na odkaz níže a vyberte si kusové koberce, které jsou ihned skladem.  

Venkovní koberce v našem e-shopu

Pokud chcete mít jistotu, že kusový či celoplošný koberec na vaší terase či balkonu vydrží, vybírejte vždy z nabídky venkovních koberců. Jsou vyrobené z vláken, kterým outdoorové podmínky nijak nevadí, obvykle bývají tkané a se strukturou pevně utažených smyček. 

Venkovní koberce jsou také často ošetřené tak, aby odpuzovaly špínu a nečistoty.

V nabídce máme jednobarevné i vzorované, většinou jde o tlumené přírodní odstíny, ale mohou být i barevné a vzorované, na své si přijde každý. Pro konkrétní příklady koberců vhodných do venkovních prostor se můžete podívat například sem:

Venkovní koberce

Kompletní nabídku máme k dispozici v showroomu – stačí k nám zavolat a domluvit si termín návštěvy.

Druhou možností jsou pak kusové koberce z tkaného vinylu, které dokážeme vyrobit v různých rozměrech a s různými bordurami, stačí si vybrat materiály u nás v showroomu či na webu. Inspiraci najdete třeba i tady.

Venkovní kusové koberce z tkaného vinylu na e-shopu